Ápr.

30.

vasárnap

Ápr.

30.

vasárnap

Seksendört (TR) Europe Tour

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Seksendört (TR) Europe Tour

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Seksendört egy 1999-ben alakult török rockzenekar. Azután kerültek középpontba, hogy bekerültek a “legtöbbet letöltött dalok” listájára. Ők az első török zenekar, akiknek az interneten sikerült hírnevet szerezniük. Amikor 2005-ben kiadták első albumukat ‘Seksendört’ néven, ‘internetes legendaként’ hivatkoztak rájuk.

Egyedi hangzásukat a török zenébe olvasztott anatóliai dallamok adják és ezt a török közönség is nagyra értékeli. Néhány népszerű daluk az “Ölürüm Hasretinle”, a “Kendime Yalan Söyledim” és a „Anlayamazsın”.

A Seksendört YouTube hallgatottsága meghaladja az 1 milliárdot, Spotify-on pedig több, mint 2 millió havi hallgatójuk van.

Budapest különleges város a zenekar számára, ugyanis 2015-ben itt vették fel ‘Hangimiz’ albumukat, a ‘Yara’ videoklippüket pedig itt forgatták.

Hosszú szünet után a Seksendört visszatért a színpadra és 2022 végén Európai turnéra indult, aminek részeként Budapestre is ellátogatnak.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok