Márc.

18.

szombat

Márc.

18.

szombat

Romlott Hazai 25 Years Anniversary Show w/ Stinkin Slumrok X BlabberMouf X Lewis Parker

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Romlott Hazai 25 Years Anniversary Show w/ Stinkin Slumrok X BlabberMouf X Lewis Parker

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Romlott Hazai 25 Years Anniversary Show / Stinkin Slumrok X BlabberMouf X Lewis Parker

2023 Marciusában a 25. évébe lép a Romlott Hazai esemény sorozat. Ezúton is szeretnénk minden Hip Hop arcot invitálni a március 18-ai eseményünkre, ami a fővárosi Akvárium Klub kistermében kerül megrendezésre. Ahogy eddig már megszokhattátok, ilyenkor mindig valami különleges bulival készülünk nektek. Reméljük nem kell bemutatnunk Blabbermouf-t, hiszen már harmadik alkalommal lép színpadra az RH-n. A holland underground szféra eddigi legaktívabb MC-je, a HetVer Zet kru másik két oszlopos tagjával EllMatic-el és Truffel-el érkezik hozzánk megünnepelni az elmúlt negyed évszázadot.

Velünk lesz még két ikonikus forma egyenesen UK-ből. Mr Slummz aka Stinkin Slumrok a Blah Records legénységéből, és természetesen a legendás Lewis Parker, akit úgy is neveznek mint “az ember az aranyozott hangzással”. A brit producer, a World of Dusty Vinyls és a King Underground Records egyik meghatározó alakja.

Hazai részről a fiatal szécsényi tehetség, Gently Da Spittah fogja előmelígeteni a mic-okat, Kbsz Beats kíséretében.

A lemezjátszóknál a két RH veterán, Sonnykraft és Dj Pierci lesznek.

Végül a londoni székhelyű Itch Fm rádió, “Trackside Burners” műsorából a két házigazda, 210 Presents és Dj Philly is megmutatja a közönségnek, hogy mitől olyan ködös a brit Hip-Hop.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok