Dec.

13.

hétfő

Dec.

13.

hétfő

Kicks R Good & Capland presents: RICH THE KID

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Kicks R Good & Capland presents: RICH THE KID

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Dimitri Roger ismertebb nevén Rich The Kid, New Yorkban született, majd tinédzser évei alatt elköltözött Atlantába, ahol még Black Boy the Kid néven hozta ki első zenéit. Stílusának nagy részét a két város olyan előadóinak köszönheti mint, NAS, Tupac, Notoriuos B.I.G., T.I. és Jeezy. 2013-ban kihozta első mixtapejét, ami a Been About the Benjamins névre hallgatott, ami után egyesítette erőit a Migos-szal, majd közösen kidobtak egy 3 részes mixtapet Streets on Lock címmel. Ezután 2014-ben érkezett az új album, ami a Feels Good to Be Rich névre hallgatott és olyan együttműködéseket tartalmazott mint, Young Thug, Kirko Bangz, Soulja Boy, Riff Raff, French Montana, Kodak Black és Yo Gotti.

2016-ban megalapította saját kiadóját Rich Forever Music néven, majd ugyan ezen a nyáron aláírt egy szerződést a 300 Entertainment-tel és kiadta a Young Thug címkéjü kislemezét a Rain it Up-ot. 2017 elején aláírt az Interscope Records-hoz, miközben folytatta a mixtapek kiadását, többek között a Rich Forever sorozat harmadik részét olyan előadókkal mint, Jay Critch vagy Famous Dex. Ebben az évben is rengeteg kislemez érkezett többek között a dupla platina New Freezer, Kendrick Lamarral. 2018-ban kiadta saját kislemezét a Plug Walk-ot, ami hatalmas sikert hozott, majd márciusban érkezett a World is Yours című száma, ami a Billboard 200 lista 2. helyéig jutott. 2019 márciusában követte a World is Yours 2 album, melyről a kiemelt Splashin című track a Billboard 4. helyéig jutott. Jay Critch és Famous Dex-el közösen augusztusban következett a Rich Forever 4, majd a következő évben érkezett a Boss Man 3. stúdió albuma nem kisebb közreműködőkkel mint, Post Malone vagy Nicky Minaj. Az album a Billboard 200 24. és a Top Rap Albums toplistájának 14. helyét érte el. Azt elmondhatjuk, hogy Rich rendkívül termékeny, TOP előadó, aki a felsoroltakon kívül a legnagyobb nevekkel – Rick Ross, Cardi B, Chris Brown, Gucci Mane, Fivio Foreign, Lil Yachty, Polo G, Lil Skies, Trippie Redd – dolgozott együtt eddigi karrierje során.

Kétségtelenül az év legnagyobb bulijára készülhetünk, így ha nem akartok lemaradni a buliról, mielőbb szerezzétek be a jegyeiteket!

COVID19 BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.
https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/kormanyrendeletek-a-vedelmi-intezkedesekrol

Kiskorúak részt vehetnek zenés-táncos rendezvényen?

„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”

Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egy oltással nem rendelkező kiskorút, vagy maximum három fő oltással rendelkező 18 éven aluli látogatót kísérhet be a rendezvényekre.

A 22 óra után kezdődő rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóink vehetnek részt.

Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok