Máj.

13.

szombat

Máj.

13.

szombat

Pure Lust pres. Christian Löffler Live!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Pure Lust pres. Christian Löffler Live!

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

Line Up:
Christian Löffler Live! (DE)
Akos Voros
Daniel Santiago
Mirmur

Bio:
Christian zenéje egyszerre komor és hívogató, de mindig őszinte. Saját bevallása szerint is igyekszik ezt a kettősséget újra és újra megjeleníteni, bátran mozogva akár egymástól távoli stílusokban is. 14 éves kora óta autodidakta módon képezte magát zeneileg, melyre nagy hatással volt a külvilágtól elzárt környezet, amiben felnőtt. A vizuális művészként is számon tartott zenész a szavak nélküli történetmesélés nagy mestere, aki bátran nyúl az akusztikus és elektronikus hangszerek eddig ismeretlen kombinációihoz.

English:
Christian states that he tries to combine melancholy with euphoria. „All my music is connected by a gloomy spirit, which is minted by a warm sincerity.” He started to play music by the age of 14, living in a secluded region, lacking a musical surrounding, he had to teach himself the essentials of making electronic music. Due to the fact that Löffler is also working as a visual artist, he’s following the same approach when making music that he’s following when painting or taking photos. It is more about telling a story than making everything accessible right from the start.

AudioVisual Artists:
Benjámin Szilágyi – szb3d –
Az este vizuálosa az Art Trip Hungary csapatból jövő, elsősorban 3D-CGI, programozott shaderekkel és manipulált videó anyagokkal dolgozó művész lesz.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok