Ápr.

27.

szombat

Ápr.

27.

szombat

Post Malone night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Post Malone night w/ DJ Gozth

Kapunyitás: 23:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Post Malone idén a Sziget Festival 2019 // Official Event-en? Igeeen!
Ennek örömére Április 27-én hivatalos warm up Posty buli a VOLT Lokálban, vagyis egy olyan este vár Rátok, ahol Post Malone munkássága lesz a középpontban DJ GOZTH prezentálásában, hogy együtt hangolódjunk a nyári nagy eseményre. 😉

Ha szeretnél belépőt nyerni Post Malone Szigetes fellépésére, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a VOLT Lokálos bulira jegyet váltók között kisorsolunk 1 db napijegyet! 😉
Post Malone// Sziget 2019 – official event

Ha Te is rajongsz Post Malone-ért és imádod az olyan számait, mint a Rockstar, a Better Now, a White Iverson, a Too Young … és még sorolhatnánk a számokat, akkor várunk Április 27-én Budapesten az Akvárium Klubban található VOLT Lokálban!

– Belépő / Entry: Éjfélig 500 ft, utána 1000 ft.
– Kapunyitás / Start: 23:00
– Korhatár / Age limit: 18+
– Asztalfoglalás / Table reservation: catering@akvariumklub.hu

===================

DJ GOZTH
mixcloud.com/gozth
instagram.com/djgozth
facebook.com/djgozth

===================

Az Akvárium Klub 22 óra után kezdődő eseményeire és elektronikus zenei programjaira kizárólag tizennyolc éven felüliek léphetnek be. A programra érkező vendég életkorát a beléptetést végző hostessek és a biztonsági szolgálat kollégái ellenőrizhetik. A belépési korhatár ellenőrzéséhez a személyzet személyi igazolványt, plasztik kártyás jogosítványt, vagy útlevél felmutatását kérheti. (Diákigazolványt nem áll módunkban elfogadni.)

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely