Ápr.

21.

vasárnap

Ápr.

21.

vasárnap

POKET 6. születésnap X PKÜ

Kapunyitás: 10:30

Akvárium Klub
Jegytípusok

POKET 6. születésnap X PKÜ

Kapunyitás: 10:30

Akvárium Klub

Isten éltessen titeket!

Hihetetlen, de hat év és közel 100 kiadvány van már a hátunk mögött. Most is, mint minden évben, veletek szeretnénk megünnepelni az újabb mérföldkövet. Igyekeztünk azokat az előadókat elhívni, akik az utóbbi egy évben közel voltak hozzánk és a POKET-hez, így ismét kialakult egy fesztiválnyi nap az Akvárium három színpadán.

A kapukat reggel 10:30-kor nyitjuk, és egy belépő nélkül is látogatható Szalóki Ági babakoncerttel kezdünk, majd Csorba Lóci és Vecsei H. Miklós köti össze a babákat a zenével és az irodalommal, és végre elhozzák szélesebb közönség számára is Seres Tamással közös előadásukat, A kis herceget.

A nap folyamán mutatjuk majd be Visky András új könyvét is, amely POKET-ben jelenik meg „A test történetei” címmel, Kollár-Klemencz László „Vad” címen először enged betekintést új önálló-estjébe, amely egyúttal új regényének előfutára is. A POKET Zsebkönyvek 6. versantológiáját is bemutatjuk, és a hat antológiából Bach Kata és Wunderlich József barátaink készítenek közös előadást, amelyet a terveink szerint a későbbiekben országszerte is bemutatunk majd, hasonlóképpen Juhász Annának, a PKÜ-vel közös, Sanctum missziójához, amelynek legszebb jelenteit igyekszenek majd megörökíteni Hrutka Róberttel, Gubik Petrával, Szirtes Edina Mókussal és egy meglepetésvendéggel közösen.

A QJÚB zenekar újra összeáll, hogy egy év szünet után felújítsa számunkra Csoóri Sándor életművéből készült Párbeszéd, sötétben című estjüket, amelyet a Csoóri-szalon dalai alapján pár helyen újra is fogalmaznak. Új kedvencünk formációnk a Nagy Emma Quintet is elfogadta meghívásunkat, a napot velük zárjuk majd, de előtte még performansz-jelleggel mesél és mutat részleteket készülő előadásukból Balla Gergely (Platon Karataev), Vecsei H. Miklós (QJÚB) és Takács Dorina (Déva). Az „Alapkő” című zenés beszélgetés társa Visky András lesz.

A programokon kívül jelen leszünk a szokásos „retro” és „leértékelt” automatáinkkal, irodalmi tetoválásainkkal, dedikáló-, és „mörcs”-pultunkkal is.

Az egésznapos jegy ára mindösszesen 4500 forint, a babakoncert pedig belépőjegy nélkül is látogatható.

Nagyon várunk titeket, hogy feltölthessük egymásra figyeléssel, zenével és irodalommal az Akváriumot!
POKET

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok