Nov.

13.

vasárnap

Nov.

13.

vasárnap

Petőfi Sándor: János vitéz – Színcert

Kapunyitás: 18:30

Kishall
Jegytípusok

Petőfi Sándor: János vitéz – Színcert

Kapunyitás: 18:30

Kishall

Mogyoró Kornél a Kult 50 Tagja, többszörös Magyarország legjobb ütőhangszerese díjas, ütőhangszeres, zeneszerző, Tarján Veronika a Fonogram díjas Veronaki zenekar énekese, frontembere, Orosz Ákos Junior Prima, Soós Imre– és Kaszás Attila-díjas színész, szövegíró, dalszerző, a Vígszínház társulatának tagja.

A három elismert, alkotó, művész adaptációjában hangzik el, a költőfejedelem Petőfi Sándor egyik kiemelkedő alkotása a János vitéz.

A színcert műfaj a színház és koncert keveredésére utal, Petőfi örökbecsű műve hol prózában, hol énekelve jelenik meg, olyan különleges ütőhangszerek kíséretével, mint például a handpan, a steel drum, a waterphone, a kalimba, vagy a berimbau, amiket egy looperen keresztül élőben, több sávra rögzítve játszik fel Kornél, így állítva elő akár nagyzenekari hangzást. A zenén keresztül a trió elrepíti a hallgatót egészen Tündérországig.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok