Máj.

11.

szombat

Máj.

11.

szombat

Paul Van Dyk Presents: VENTURE X

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Paul Van Dyk Presents: VENTURE X

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Május 11-én az elektronikus zene egyik legikonikusabb alakja, Paul van Dyk visszatér az Akvárium Klubba egy felejthetetlen estére!
A trance, progressziv house és techno DJ egy különleges, VENTURE X néven futó izgalmas zenei koncepcióval érkezik hozzánk, ami nem csak igazi zenei utazás, de hihetetlen látványos show is lesz. Naptárba bevésni, május 11-én találkozunk!

Support:
Chris Bekker (DE)
Tebron

2024.05.11.
Helyszin: Akvárium Klub, NagyHall
+18

VENTURE X

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok