Márc.

15.

péntek

Márc.

15.

péntek

PARTY McFly! Az időutazás! Back to the Future

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

PARTY McFly! Az időutazás! Back to the Future

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

 P A R T Y McFly! 

 IDŐUTAZÁSRA FEL!

Március 15-én az Akvárium Klub egy újabb nagy kalandra hív! Hiszen 23:30-kor az ajtók kitárulnak és kezdetét veszi egy igazán különleges zenei időutazás!

43 évnyi sláger és zenei relikvia! Éljük meg együtt a múltat, a jelent utána pedig vissza a jövőbe!

Pattanjunk be mind a DeLorean időgépbe és kapcsoljuk be a fluxuskondenzátort, hogy egészen a 80-as évekig repítsen bennünket!

Onnan pedig indulhat a zenei hullámvasút, ami minden régi kedvenc számodnál átjárja a tested, egészen addig, amíg napjaink legismertebb dalaihoz nem érünk!

Fontos, hogy a múltban semmin sem változtathatunk, szóval csak engedd el magad és bulizz nyitástól zárásig! Minden órában a soron következő évtized legnagyobb zenéire.

A 80-as évektől egészen napjainkig nincs megállás, a végén pedig talán még a Party McFly -akarom mondani Marty McFly- is megjelenik, hogy együtt visszamenjünk a jövőbe!

Ezt a kalandot Te sem akarod kihagyni!

Line up:

– Back to 80’s
– Back to 90’s
– Back to 2000’s
– Back to 2010’s
– Back to 2020’s
– BACK To The FUTURE!

– Time line: Hamarosan…

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok