Okt.

08.

szombat

Okt.

08.

szombat

OTL presents: Ep.35 || Habibi

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Jegytípusok

OTL presents: Ep.35 || Habibi

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall

Az Akvárium Nagyhallt csordultig töltő, kiválóra sikeredett nyári szezonból való visszatérés után az OTL egy újabb nagy dobással jelentkezik: az ibbi academyből felrobbant Nasiimov ‘Habibi’ című lemezének bemutatójával! Az OTL bulik szokásához híven azonban a lineup nem áll meg ennél a pontnál, hanem egy sokszínű, változatos felhozatallá bővül, ugyanis live szetteket hoznak még rage frontról wehatevince és grasa, drill frontról khaze és kolg8eight (vele a teljes #6000), illetve a Nasiimovot felkaroló ibbigang.

Az eseményt 18:00-kor kezdi meg egy órányi bemelegítő dj szettel pachee és slowgod, ezek után kezdődnek a koncertek, amik 19:00 és 22:30 között zajlanak majd. A szettek után senki ne keseredjen el, ugyanis szokásosan tali a VOLT Lokálban, ahol az afteren hajnalokig szolgáltatva lesz a talpalávaló! Gyertek el az első igazán őszi OTL-re október 8-án és hallgassátok meg Nasiimov lemezét élőben! Habibi!

18:00 slowgod
18:30 pachee
19:00 wehatevince
19:30 khaze
20:00 grasa
20:30 nasiimov
21:00 kolg8eight
21:45 ibbigang

super early: 3000 HUF
early: 3500 HUF
regular: 4000 HUF
vip: 8000 HUF

ibbigang
https://www.instagram.com/ibbigang/
kolg8eight
https://www.instagram.com/kolg8eight/
nasiimov
https://www.instagram.com/nash_noush/
grasa
https://www.instagram.com/coolbaby_legendary/
khaze
https://www.instagram.com/_kiezagyerek/
wehatevince
https://www.instagram.com/wehatevince/
slowgod
https://www.instagram.com/slowgod1045
pachee
https://www.instagram.com/pacheebae/
on the low inc.
https://www.instagram.com/otl.inc/
akvárium
https://www.instagram.com/akvariumklub/

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok