Máj.

03.

péntek

Máj.

03.

péntek

OTL // NGZ: Rager

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Korhatár: 16

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

OTL // NGZ: Rager

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Korhatár: 16

Országos BB turnéja után GG visszatér az Akváriumba és egy Nagy Hall-os NGZ bulival zárja le a 2023/24-es szezont.

Az este mind a 3 pindúr pandúr a színpadra lép, ugyanis gyuris és Szalai is hoznak meglepetéseket szóló projektjeikről. Mellettük ekhoe júniusi Budapest Parkos koncertje előtt önálló szettel teszi tiszteletét a koncerten. Az eseményre 2roo is legújabb single-jeit hozza el nektek. A live szettek lemezjátszói mögött a Plug Bros, azaz Shybalenci és Slowgod gondoskodnak a tökéletes hangulatról.

Akinek pedig a koncert után marad energiája, azt mint mindig, várja a Sauce csapata a Lokálban egy hajnalig tartó afterre!

Korhatár: 16+

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok