Ápr.

06.

szombat

Ápr.

06.

szombat

OTL 50 – 6TH BIRTHDAY CYPHER

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 16
Jegytípusok

OTL 50 – 6TH BIRTHDAY CYPHER

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 16

2018. április 6.
A Medium Skateshop korábbi boltjában járunk, ahova Slowgod szervezett egy bulit. A fellépő Bence volt, aki “gyuris” néven töltötte fel zenéit SoundCloudra, vele tartott két barátja: Purple és Sihenc. Az eseményre pár törzsvendéggel együtt 20-30 ember jött el. A buli On The Low címen került megrendezésre.

Azóta az OTL kiadóvá alakult, megrendezte saját fesztiválját “OTL Camp” néven, többször megtöltötte az Akváriumot és tavaly nyáron egy Budapest Parkos bulival zárták a nyarat. 2024. április 6. Az On The Low megrendezi 50. jubileumi buliját az Akvárium Klub Nagy Hall-jában. Az eseményen szinte minden fontosabb OTL taggal és kiadóhoz közeli előadóval találkozhattok, akik egymást váltva hozzák el nektek az elmúlt 6 évének legfontosabb zenéit. Biztosan ott lesz Ekhoe, AKC Misi, Filo, az Ibbigang, Nasiimov, Yung Marbi, Atka és még sokan mások.

Gyere és ünnepeld velünk Magyarország első számú trap és new wave rap kiadójának 6. születésnapját!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok