Márc.

09.

szombat

Márc.

09.

szombat

OTL 49 ◼️ BBS ◼️ Akvárium, Nagy Hall

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 16
Jegytípusok

OTL 49 ◼️ BBS ◼️ Akvárium, Nagy Hall

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 16

𝕆𝕋𝕃 𝕡𝕣𝕠𝕦𝕕𝕝𝕪 𝕡𝕣𝕖𝕤𝕖𝕟𝕥𝕤
𝗕𝗕𝗦
Eljött ez a nap is. Kisé az OTL és az Enorelli gang oszlopos tagja három év várakozás után március 9.-én bemutatja második nagylemezét az Akvárium Nagy Hall-jában, ami a BandoBabySeason címet kapta. Persze egy Kisé fellépés sem lenne teljes Lil Tib nélkül aki amellett, hogy szerepel az albumon saját szettel is készül az estére. Egy igazi ENL bulinak nézünk elibe ugyanis Fendo is velünk tart, aki tavaly jelentette meg debütáló nagylemezét “Kuvar” címmel.
A melodic rap koronázatlan királya Kain és a produceri széket az Akvárium Nagy Hall színpadára cserélő Susa is fel fog lépni szombaton. Az este további részében Geddo tüzeli fel az Nagy Hall közönségét legújabb EP-jével (Wraff), amin többek között Ótvar Pestis és YaBalka is hallható. A lemezjátszók mögött pedig Slowgod és Pachee gondoskodik a jó hangulatról.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok