Febr.

01.

szombat

Febr.

01.

szombat

Open Club Day 2020 – Budapest

Kapunyitás: 11:30

Akvárium Klub

Ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Ingyenes!

Open Club Day 2020 – Budapest

Kapunyitás: 11:30

Akvárium Klub

Idén először a Music Hungary Szövetség jóvoltából Magyarország is csatlakozik a Live DMA nemzetközi kezdeményezéséhez, az Open Club Dayhez, ami betekintést enged a zeneszeretőknek ahhoz, hogy jobban megismerhessék kedvenc fővárosi klubjaikat és kulturális tereiket, amik ezen a napon különleges programokkal várják az érdeklődőket, hogy visszaadhassanak annak a közösségnek, amelyik életben tartja a város sokszínű, vibráló zenei kultúráját.

Az első Open Club Day Budapest az A38 Hajó, az Akvárium Klub Official és a Dürer Kert szervezésében valósul meg, és az előzetes regisztrálók február 1-jén egy egész napos program keretein belül nyerhetnek betekintést a kulisszák mögé mindhárom klubban. A nappali, szervezett programokat este koncertek, vetítések, beszélgetések kísérik majd a helyszíneken, amire szintén a leggyorsabb regisztrálók juthatnak majd be.

Az eseményre a regisztráció hétfő 11:00-kor indul.

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!