Júl.

22.

szerda

Júl.

22.

szerda

OHNODY – Akvárium Akusztik Terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz
Ingyenes!

OHNODY – Akvárium Akusztik Terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz

☀️🎶 Beköszöntött a nyár, a legnagyobb örömünkre pedig újra visszatér az élőzene az Akváriumba. Július 22-én OHNODY vár Titeket egy különleges akusztikus koncerttel az Akvárium Teraszon.

Hegyi Dóri, OHNODY névre hallgató szóló projektje. Munkáiban az énekesnő koncepcionális elképzelések mentén ötvözi a különböző művészeti irányokat. Minimalista rajzai, mély és őszinte versei és érzelmes énekhangja olvadnak össze ebben az interdiszciplináris projektben.
A zenei és vizuális világban rejlő apró részletek, a rímeken és a vonalakon keresztül mind Dóri víziójának a kivetülései.
Az Ohnody név az ‘Ónody’ családnév angolosított változata, ami a Dóri dzsentri iparművész felmenői előtti tisztelgés és a tőlük ‘szerzett’ művészi készség örökségének jelképe. Most az Akvárium teraszán Dóri duóban lesz hallható.

🆓 Az esemény ingyenes, a biztonsági előírások miatt viszont javasoljuk, hogy érkezzetek időben, hiszen maximum 500 fő tartózkodhat majd egyszerre a teraszon.

☝🏼 Asztalfoglalásra nincs lehetőség!

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!