Szept.

19.

csütörtök

Szept.

19.

csütörtök

$NOT – Get Busy or Die Europe Tour, support: Cochise, Micro

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

$NOT – Get Busy or Die Europe Tour, support: Cochise, Micro

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A 2010-es évek végének alternatív rap stílusai között kísérletező floridai rapper, $NOT a korszak trap hangzásvilágának laza megközelítésével építette fel hírnevét.

$NOT 2016 júliusában debütált „By Myself” című kislemezével. A rapper számos kulcsfontosságú stílusba belekóstolt, korai munkái a Playboi Carti-féle, trap hangzástól az olyan kortársak harsány, kiabálós bangereiig terjedtek, mint XXXTentacion. 2018-ban melankolikusabb hangulatra váltott, ami a tompa, BONES-szerű hangzással olyan ironikusan komor kislemezek megszületéséhez vezetett, mint a „Joyful” és a „Mi Vida Loca”. Első projektje, a The Ti$$ue Files EP, 2018. április 24-én jelent meg. Az EP tükrözte addigi karrierje lo-fi hangzását, a letargikus trap himnuszok kísérleti keverékével.

A rapper áttörést hozó slágere 2018 szeptemberében érkezett meg „Gosha” című kislemezével, amely az addigi munkásságának laza előadásmódját megőrizve gyorsan több tízmillió streamet gyűjtött be világszerte. Erős rajongói bázisával a háta mögött a rapper 2019 folyamán folytatta a kísérletezést (még a country-trap felé is elmerészkedett a „Billy Boy” kislemezzel), majd 2020-ban kiadta debütáló albumát, a – TRAGEDY +-t. 2020 végén megjelent második albuma, a Beautiful Havoc-kal. Máfél évvel később adta ki harmadik stúdió albumát az Ethereal-t, 2024-ben pedig már negyedik albumával jött ki, amely a Viceroy nevet kapta.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok