Okt.

28.

szombat

Okt.

28.

szombat

NeWave Ep. 4.

Kapunyitás: 18:30

Lokál
Jegytípusok

NeWave Ep. 4.

Kapunyitás: 18:30

Lokál

A NeWave Hungary csapata 3 hónap kihagyás után elhozza rendezvénysorozatának évadzáró, negyedik epizódját Október 28-án az Akvárium LOKÁL-ba!

A már megszokott NeWave keménymag két különleges vendéggel egészül ki az Évadzáró lineupján, ők pedig nem mások mint a HTS crew, és Buzás Bence!

Az estét a HTS (Háztartási Sósav) nyitja majd, akik egy független zenekészítő közösség Gödöllőről. Főként a hip-hop/rap műfajban dolgoznak, és jelenleg négy tag alkotja kis csapatukat. Dry alapokat készít és szövegeket ír, ahogyan Sali is, aki szintén a dalszerzési/szövegírási szerepkörben tevékenykedik. Végül, de nem utolsósorban, a formációban egy testvérpáros is helyet kapott: Oscar West a produceri munkálatok és a DJ-szerep mögött található, míg VinzentVazul főként szövegírásban jeleskedik.

A NeWave-et reprezentálva zazi és Yung Fili, a két újhullám “veterán” itt fognak először játszani dalokat vadiúj megjelenéseik közül. Szintén a NeWave csapatát erősíti a fellépőgárdán Zsarnowszky Csaba, aki nemrég megjelent “Hullámvölgyek” albumát hozza el a LOKÁL közönségének, illetve Yung Alvin is, aki goofy szerelmes pop dalaival fogja szórakoztatni a nagyérdeműt.

Az este headlinere pedig nem lesz más, mint Buzás Bence! Bencét a 2018-as X-Faktor tette ismertté, amikor a Stolen Beat duóval (melyet barátjával, Latyák Bencével alapítottak) egészen a második helyig jutottak. 2020-ban Bence szóló karrierbe kezdett, és azóta is főként egyedül készít dalokat. Legújabb dalait ti hallhatjátok majd először élőben, az Évadzárón!

Menetrend:
18:30 Kapunyitás // warmup DJ szett
19:00 HTS
19:30 zazi
19:45 Yung Fili
20:00 Zsarnowszky Csaba
20:30 Yung Alvin
21:00 Buzás Bence

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok