Márc.

01.

vasárnap

Márc.

01.

vasárnap

New Era Hungary pres.: The Game (USA)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

New Era Hungary pres.: The Game (USA)

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

New Era Hungary presents: The Game (USA)

kapunyitás: 19:00
The Game (USA)
warm-up: Nara, Dj Frequent

2020 tényleg a hazai rap szcéna éve lesz: A kultikus brooklyn-i rap brigád, a DAS EFX után nem sokkal ugyanis szintén hazánkba látogat a 2000-es évek és napjaink egyik ikonikus West Coast hip hop fenegyereke, a compton-i születésű Jayceon Terrell Taylor azaz: The Game

A nyugati part egyik legismertebb és legőszintébb arca nem járta végig a tipikus ranglétrát, 2005-ben a Dr.Dre által felügyelt Aftermath Entertainment kiadójának gondozásában készült bemutatkozó lemeze egycsapásra elképesztő siker lett. Nem csak hogy a lemez kiadásának első hetében már több mint 500.000 példányban kelt el és egyből a Billboard 200 lista előkelő első helyén nyitott, de már első évében több rangos (MTV, BET, Billboard) jelölést gyűjtött be és a Grammy Awards-on a 50 Cent-tel közösen előadott “Hate It or Love It” számával a „Legjobb Rap Dal” és „Legjobb Rap Előadás” kategóriájában is a legnagyobbak között indulhattak. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, The Game lett a rap ipar egyik aranytojást tojó tyúkja, a legnagyobb előadók akartak már vele együtt dolgozni és közös kiadványaikat szinte kivétel nélkül csak siker koronázta. Karrierje közel 15 éve alatt The Game már a szcéna nem kisebb alakjaival dolgozott együtt, mint Ne-Yo, Lil Wayne, Kanye West, Chris Brown, Tyler The Creator, Kendrick Lamar, Tyga, Wiz Khalifa, Future, 2 Chainz, Rick Ross, Big Sean, Drake, Jason Derulo és sorolhatnánk naphosszat, a lista még így sem teljes.

Az idén 40 éves szupersztár persze ezúttal nem ok nélkül csap bele a hatalmas világ körüli klubturné forgatagába, a hazai közönség márciusban (természetesen világhírű trekkjei mellett) már nemsokára megjelenő, nagy várakozással teli 9. stúdiólemezének legfrissebb dalait is megismerheti. A Dom Kennedy által felügyelt, (The Game születésnapján) november 29.-én megjelenő kiadványt The Game ezúttal sem bízta a véletlenre, a 24 számot tartalmazó lemezen nem kisebb nevek közreműködésével találkozhatunk majd, mint Travis Barker, 21 Savage, Anderson Paak, Chris Brown, Trey Songz, Ed Sheeran vagy az azóta tragikus körülmények között elhunyt Nipsey Hussle. Arra pedig, hogy a lemezt mekkora várakozás előzi meg, csak annyit mondunk: hogy a kiadvány első fecskéje, az Anderson Paak-kal közösen kiadott Stainless klipjét kevesebb, mint egy hét alatt, már több mint 4 milliós nézettséget ért el. Nagy durranásra számíthatunk!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok