Júl.

24.

szerda

Júl.

24.

szerda

Neurosis /US/ x YOB /US/ + Guest

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall
Minden jegy elkelt!
Jegytípusok

Neurosis /US/ x YOB /US/ + Guest

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

A Phoenix Music Hungary bemutatja:

2019. július 24., Budapest @ Akvárium Klub
Neurosis (USA)
Yob (USA)
+ GUEST

Kapunyitás: 18:30

Jegyértékesítés: Tixa
Jegylink: https://tixa.hu/neurosis_budapest

Vannak zenekarok, és vannak stílusteremtő intézmények.

A San Francisco közeli Oaklandből származó Neurosis az utóbbiak közé tartozik. Éppen ezért is vagyunk mérhetetlenül büszkék, hogy húsz év elteltével újra Budapesten koncerteznek 2019. július 24-én.

Húsz év hosszú idő, főleg annak, aki átélhette személyesen az Almássy téri Művházban a Neurosis erejét és azt az energiát, amit nem sok előadó ad át. Húsz év alatt zenekarok és trendek jönnek és mennek, miközben vannak még olyan konstansok, mint az 1985-ben alakult Neurosis, akik kompromisszumok nélkül mennek előre útjukon és megkerülhetetlen intézményei lettek a világ súlyos és sötét zenei színtereinek.

Vendégük a  YOB, 2018-as Our Raw Heart lemezük méltán került minden jelentős évvégi listára!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Minden jegy elkelt!
Jegytípusok