Febr.

18.

péntek

Febr.

18.

péntek

Egri Péter és a Mystery Gang + Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Egri Péter és a Mystery Gang + Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Egy igazán legendás estének nézünk elébe: a Mystery Gang és Ferenczi Gyuriék egy este az Akvárium Klub színpadán!

Egri Péter gyerekkori álmot valósítva meg hozta létre a Mystery Gang együttesét, hogy ezt a világot játssza, megidézze, először a nagy elődök majd pedig a saját dalain keresztül. Zenekarával nemzetközi népszerűségre tett szert, itthon s külföldön egyaránt sok követője és utánzója akadt.

Több nemzetközi elismeréssel és több nemzetközi produkcióban való főszerepléssel a háta mögött legutóbb itthon megjelent albuma is aranylemez lett. Az elmúlt évben gyermekkori álmokat valóra váltva produkciójával bekerült az Amerikában- a műfaj hazájában-jegyzett legjobb 25 nemzetközi rockabilly előadó közé.

Előadói stílusát, és autentikus szerzői, alkotói munkáját egyaránt díjazták, ezzel felírta Budapestet és Magyarországot, sőt Közép-Európát a nemzetközi rockabilly térképre. Közben itthon hatalmas közönséget épített, kisgyerektől egészen az idősekig….

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérec Attila verseivel, Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas és forradalmi költők verseiben gazdag estét. Nem muzsikálnak forradalmi verseket, mert még nem vettek részt forradalomban és ezért nem éreznék hitelesnek. Fontosnak tartják azonban párhuzamba állítani e két forradalmár költő műveit ,mert egy nemzet szabadságharca mindig megmutatja az illető nemzet igazi arcát.

______________________

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

Bővebb információkért kattints ide: https://tinyurl.com/akvariumklub-COVID19 

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok