Ápr.

05.

péntek

Ápr.

05.

péntek

SOLD OUT! Moriones: Egy bohóc meséje

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Moriones: Egy bohóc meséje

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Helló

El szeretnék mesélni neked egy történetet, és meginvitálni Téged 2024.04.05-én este az Akvárium Klub nagy termébe, ahol egy meséskötetbe csöppensz, hisz bárhonnan is jössz, Önmagad lehetsz. Ahol a félelmeid a barátaid lehetnek, és ahol a bún már csak kacagni fogsz. Kétséget kizáróan mondhatom, hogy egész életemben erre a pillanatra vártam, hogy ezt az elmémben létrejött sok-sok színfoltot a felszínre ecseteljem, megannyi embernek okozhassak örömöt, és hála NEKTEK ma itt lehetek. Az ADHOC albumom idén januárban jelent meg, az előző Tébolyda albumom barátjaként. A dalok zenei stílusi sokszínűségét kihasználva ezen estén kézenfogva együtt ugrálunk, kacagunk, kiabálunk, sírunk majd az óperenciás Balatonon is túl hallják. Pár új dalt is szeretnék majd nektek mutatni, hogy még izgialmasabb legyen ez az este és egységesebben haladjunk az úton. Bárcsak elmondhatnám, milyen hálás vagyok Nektek, majd inkább megmutatom itt, az eddigi legösszetettebb show-n.


 

Egy bohóc maszk mögül éneklő fura hajú srác, aki zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat, elképesztő ütemben szerzi rajongóit és aki körül egyre zajosabb a csend – így tudnánk összefoglalni Bakos Kristóf, alias Moriones karrierjét, aki nemrég élete első, és egyben teltházas koncertjét adta a Turbina nagytermében.

Moriones gyerekkorában őrült tudós szeretett volna lenni, de 19 évesen rádöbbent, hogy inkább zenével akar foglalkozni és dallamokat fog feltalálni. 2023 májusában töltötte fel első videóját TikTokra, amivel pillanatok alatt elrabolta a közönség szívét. Egyedi látásmódjával, jellegzetes hangszínével és hanghasználati stílusával rögtön felkeltette a fiatalok figyelmét és mára már több, mint 26 ezer követővel rendelkezik a felületen. A Z generációhoz tartozó művész az alkotói folyamat teljes egészét kézben tartja. Egyszerre zeneszerző, szövegíró és producer, de emellett kreatív vizuális elképzeléseit is megvalósítja. Moriones zenéje igazán sokszínű, mindenbe belekóstol, de végül a pop állandóságába tér vissza.

A polihisztor fiatal kora ellenére már sok „elsőt” maga mögött tudhat: első albuma, a 2023 májusában megjelent „Tébolyda” már több mint 1 millió stream felett jár, nem rég pedig „Cirkuszosan” című újdonságával és egyben első videóklipjével jelentkezett. Az igazi mérföldkő azonban a november 3-án debütáló élő showja volt a közel 500 fő befogadóképességű Turbina nagytermében, amire rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek. A lehengerlő előadói képességét kibontakoztató; gitáron és kazoo-n játszó frontembert egy dobos és egy gitáros kíséri az élő zenekaros formációban és csak arra várnak, hogy meghódítsák az ország összes színpadát.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok