Aug.

06.

kedd

Aug.

06.

kedd

Model/Actriz

Kapunyitás: 19:30

Lokál

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Model/Actriz

Kapunyitás: 19:30

Lokál

A brooklyni Model/Actriz (Cole Haden énekes, Jack Wetmore gitáros, Ruben Radlauer dobos és Aaron Shapiro basszusgitáros) augusztusban a Lokálban mutatja be legújabb lemezét. A Dogsbody, a zenekar debütáló albuma, egy szürkület és hajnal között játszódó coming-of-age album. Ez éppúgy a szerelem és a veszteség felfedezése, mint egy éles, szúrós és erőszakos óda az élet robbanásszerű öröméhez – a napba bámulás elsöprő fényességéhez.

A zene az elektronikus zene fizikalitásából és ismétlődéséből, valamint a városkép és a földalatti vonatok szüntelenül lendületes hangjaiból merít ihletet. A zenekart a tánczene inspirálta, és az, hogy hogyan lehet újraépíteni, újrakeverni, vagy lebontani azokra a központi elemekre, amelyek egy dalt érintetlenül és élesen tartanak. A Seth Manchester (Lingua Ignota, The Body, Battles) által társproducerként és keverőként készített lemezt szinte tapinthatónak érezzük; az élesen eltérő környezetekben (Shapiro szüleinek vermonti házában, Haden nagyapjának pennsylvaniai faházában, a Pfizer brooklyni épületében, valamint a tribecai művészeti galéria, a The Hole pincéjében) írták, és a zenekar saját világaként alakították újra. A zene feszesen ritmikus, ipari jellegű, zakatoló hangzása megteremti az alapot Cole Haden énekes számára a lírai felfedezéshez – a város, és annak minden veszélye és kísértése átszivárog a dalszövegeken.

A Model/Actriz konfrontatív élő show-jairól ismert, de a zenekar előadásai, ahogy maga a Dogsbody is, valójában a jelenlévők között megosztott intim pillanatokról szól.

A Dogsbody külsejének érdes élei ellenére a zene súlya magában hordozza az emlékeztetőt, hogy törődjünk magunkkal és az élettel, amit csak mi magunk tudunk építeni.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok