Okt.

01.

péntek

Okt.

01.

péntek

mïus A/V show, MYGL

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

mïus A/V show, MYGL

Kapunyitás: 19:30

Kishall

mïus

Az eddig be nem mutatott, 2020 márciusában megjelent Études de Battements és a 2021 őszén debütáló, magyar-lengyel koprodukcióban készített How To című lemez dalaival tér vissza az Akváriumba a mïus. A külön erre az alkalomra komponált audiovizuális show felelőse a zenekar állandó vj-je Sztojánovits Andrea, lesz, akit Attaray Visual néven ismerhet a közönség. A másfél éve csúsztatott nagykoncert mostani pótlása egy fontos állomása az elmúlt időszaknak, ugyanis amellett, hogy az eddig csak online hallgatható számok egy különleges vizuális környezetben most hangoznak el először, az este egyben a hamarosan megjelenő új lemezanyag belehallgató koncertje is lesz. És lesz még egy meglepetés, a mius lengyel énekese, Raf Skowronski éteri hangjával fogja megtölteni a termet ezen a pénteki napon.

Videó: https://youtu.be/U5FsfC6mmZs

MYGL

A MYGL hosszú évek óta Szőke Barna (The Qualitons) side projektjeként működik. Készült már közös lemez Hó Mártonnal, közös treppes dal Barkóczi Noémival, de nem olyan régen egy teljesen új felállással tért vissza.
“Mindez a karantén alatt kezdődött, amikor félkész dalokat kezdtem megosztani Boros Leventével (The Qualitons) majd ezután került képbe Háló Sára és Molnár Bence is.
A demók oda-vissza küldése végül pár közös dalt eredményezett, amiket élőben is el tudunk most már játszani.” – meséli Barna.
A zenekar idei tervei között szerepel egy lemez rögzítése, ehhez a dalok már a megírás fázisában vannak. A mostani koncert egy kis előzetese annak a hangulatnak, amin mostanában dolgoznak.

Tagok:

Háló Sára – ének/szinti
Molnár Bence – szinti/gitár
Boros Levente – ének/dob
Szőke Barna – basszusgitár

Videó: https://youtu.be/o4ApDUoHfhw

 

COVID19 BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK

A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.
https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/kormanyrendeletek-a-vedelmi-intezkedesekrol

Kiskorúak részt vehetnek zenés-táncos rendezvényen?

„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”

Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egy oltással nem rendelkező kiskorút, vagy maximum három fő oltással rendelkező 18 éven aluli látogatót kísérhet be a rendezvényekre.

A 22 óra után kezdődő rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóink vehetnek részt.

Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet sajnos nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok

2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok