Dec.

03.

szombat

Dec.

03.

szombat

SOLD OUT! Milky Chance, special guest: Quarry

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

SOLD OUT! Milky Chance, special guest: Quarry

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A Milky Chance egy középiskolai barátság szülte német együttes. Clemens Rehbein énekes és gitáros, Philipp Dausch basszusgitáros és ütőhangszeres, valamint bandatagjaik Antonio Greger és Sebastian Schmidt alkotja a csapatot.

Kezdetben csak ketten, 2015 óta azonban már hármasban zenélnek. A tagokat olyan előadók inspirálták, mint a Bob Marley, Jimi Hendrix vagy a Red Hot Chilli Peppers, zenei stílusukat mégis nehéz behatárolni, hiszen felfedezhető a folk, a rock, némi reggae és egy kis jazz is az elektronikai jegyek mellett.

Első kislemezükkel, a ‘Stolen Dance’-szel robbantak be igazán a köztudatba 2013 áprilisában.

2020. február 29-én egyszer jártak már az Akvárium Klubban, de idén, december 3-án ismét visszatérnek hozzánk!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok