Nov.

14.

csütörtök

Nov.

14.

csütörtök

Maykel Blanco & Mayito Rivera

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Maykel Blanco & Mayito Rivera

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Maykel Blanco y su Salsa Mayor érkezik az Akvárium Klubba november 14-én! Ez az orchestra mindazoknak szól, akik szeretik a kubai zenét elejétől a végéig, beleértve a reggaeton kedvelőket. A szövegeket nem csak a kubai Havanna területén kántálják, hanem egész Dél-Amerika és a Föld többi részén is.

Mykel Blanco karriere már kiskorában körvonalazódott, amikor részt vett a legendás Venezuelai Oscar D’León koncertjén. Ezután belevetette magát a legmeghatározóbb és legpopulárisabb aktuális kubai zenébe a Revé y Los Van Van Orchestra-nak köszönhetően.

Mykel Blanco az “Anda y Pégate” számmal vált igazán híressé külföldön. Ezt követték az újabb és újabb sikert hozó zenéi. Hogy csak párat említsünk közülük: Soy lo que te hala album, Toda Máquina album: Tremenda Pinta, Bembé, El songo de todos; Mi Mulata en La Habana, Afloja La Guayaba, Siempre que llueve escampa, …

Ha élőben is át szeretnéd élni a legjobb zenéiket, tarts velünk a koncerten!

A koncert után az Akvárium Nagyhall-ban folytatódik a fiesta egészen hajnali 4:00 óráig, A legjobb DJ-k fogják a jó hangulatot biztosítani.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok