Szept.

17.

csütörtök

Szept.

17.

csütörtök

Marketing Summit Hungary 2020

Kapunyitás: 09:00

VOLT Lokál, Kishall
Jegytípusok

Marketing Summit Hungary 2020

Kapunyitás: 09:00

VOLT Lokál, Kishall

🎬 Szeptember 17-én jön az ősz legnagyobb szakmai nyitórendezvénye a Marketing Summit Special Edition – a koronán innen, a koronán túl!

🔗 Nézd meg, milyen programokkal készülünk! 🔗
https://marketingsummit.hu/#agenda

➡️ Az eseményen a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezzük fókuszba hazai és nemzetközi szakértőkkel, kommunikációs- és marketingvezetőkkel, valamint üzleti-döntéshozókkal.

❗️ Hisszük, hogy a marketingszakma képviselőinek az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottnak kell lenniük, ezért idei társrendezvényünk a Brain Bar, a legnagyobb közép-európai jövőfesztivál!

Helyszínek

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok