Dec.

03.

szombat

Dec.

03.

szombat

Magidom, vendég: Susie & the Pills

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Magidom, vendég: Susie & the Pills

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A Magidom alternatív popzenei forgatagában együtt bolyonghatunk a cipőbámuló melankóliától egészen az életigenlő eufóriáig. Dalaikban személyes dillemákkal és a társadalmi kérdésekkel is találkozhatunk, a zenei megoldásokban pedig főként az akusztikus folk és indie-rock keveredik. Folyamatos kísérletező kedvük ellenére a produkció mégis egységes és közérthető, így több mint tíz éves történetük során lépésről lépésre egyre nagyobb színpadokra jutottak el.

A srácok december 3-án egy nagyszabású évzáró koncerttel érkeznek az Akváriumba, amelyre az apropót elsősorban a 2022-es “Újragondolva” duplalemez megjelenése adja, de már a közelgő új Magidom-album dalaiból is kapunk egy kis ízelítőt.

Vendég a Susie & the Pills.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok