Okt.

07.

péntek

Okt.

07.

péntek

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w GMJ

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w GMJ

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18

Egy év kihagyás után a Liquid Sounds Hungary csapatával visszatérünk a fővárosi progressive house színtérre, és erre nagyon jó okunk van: elindítjuk a Proton Budapest sorozatot, melyhez az ország egyik legjobb klubja biztosítja a helyszínt!

A nagymúltú Proton Radio mindannyiunknak végigkísérte az életét az elmúlt két évtizedben, és most eljött az idő hogy testközelbe hozzuk, és élőben ismertessük meg veletek a rádió holdudvarához tartozó művészeket.

Elsőszámú vendégünk a világ másik oldaláról, a kenguruk és koalák földjéről, az ausztráliai Melbourne-ből érkezik hozzánk: ő GMJ, a jelenlegi progresszív szcéna egyik legaktuálisabb producere, de akit jóideje előszerettel játszanak a szakma olyan nagyjai, mint Hernan Cattaneo, Dave Seaman, John Digweed, Dousk vagy épp Eelke Klein.

Másik kihagyhatatlan, visszatérő vendégünk és egyben jóbarátunk a holland Clay Van Dijk, aki a stílus régi kedvelőinek nagy kedvence, és akiről nem túlzás azt állítani, hogy itthon is igazi rajongótáborral rendelkezik underground körökben. Mixei rendszerint a Proton toplistájának dobogóján landolnak. Mély, érzelmes, húzós ütemek, szeretet és hatalmas mosolyok a pult mindkét oldalán.

Ha szeretsz minőségi progressive zenére, profi hangosítás mellett, családias hangulatban bulizni, csatlakozz hozzánk ezen az estén!

LINE UP

GMJ

Clay Van Dijk

Gino

Feky b2b La_Fekecs

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok