Okt.

07.

péntek

Okt.

07.

péntek

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w GMJ

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w GMJ

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Egy év kihagyás után a Liquid Sounds Hungary csapatával visszatérünk a fővárosi progressive house színtérre, és erre nagyon jó okunk van: elindítjuk a Proton Budapest sorozatot, melyhez az ország egyik legjobb klubja biztosítja a helyszínt!

A nagymúltú Proton Radio mindannyiunknak végigkísérte az életét az elmúlt két évtizedben, és most eljött az idő hogy testközelbe hozzuk, és élőben ismertessük meg veletek a rádió holdudvarához tartozó művészeket.

Elsőszámú vendégünk a világ másik oldaláról, a kenguruk és koalák földjéről, az ausztráliai Melbourne-ből érkezik hozzánk: ő GMJ, a jelenlegi progresszív szcéna egyik legaktuálisabb producere, de akit jóideje előszerettel játszanak a szakma olyan nagyjai, mint Hernan Cattaneo, Dave Seaman, John Digweed, Dousk vagy épp Eelke Klein.

Másik kihagyhatatlan, visszatérő vendégünk és egyben jóbarátunk a holland Clay Van Dijk, aki a stílus régi kedvelőinek nagy kedvence, és akiről nem túlzás azt állítani, hogy itthon is igazi rajongótáborral rendelkezik underground körökben. Mixei rendszerint a Proton toplistájának dobogóján landolnak. Mély, érzelmes, húzós ütemek, szeretet és hatalmas mosolyok a pult mindkét oldalán.

Ha szeretsz minőségi progressive zenére, profi hangosítás mellett, családias hangulatban bulizni, csatlakozz hozzánk ezen az estén!

LINE UP

GMJ

Clay Van Dijk

Gino

Feky b2b La_Fekecs

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok