Szept.

18.

péntek

Szept.

18.

péntek

ELMARAD! Liquicity Budapest 2020

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall

ELMARAD! Liquicity Budapest 2020

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall

Kedves Liquicitizenek!

A koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben egyértelművé vált, hogy szeptember 18-án nem tudjuk megrendezni az első budapesti Liquicity bulit. Mivel jelenleg bizonytalan, hogy mikor lehet a jövőben ilyen méretű rendezvényt tartani, ezért a lemondással egyidejűleg mindenkinek automatikusan visszautaljuk a jegyárat. A következő 6 hétben mindenkinek vissza kell kapnia a pénzét. A hardcopy jegyekkel kapcsolatban kérjük vegyétek fel a Bladerunnazzal a kapcsolatot privát üzenetben.
Reméljük, hogy a jövő évre hamarosan bejelenthetünk egy új dátumot és létrejöhet az a Liquicity Budapest buli, amiről mind annyit álmodoztunk ❤️

Vigyázzatok magatokra és egymásra, szeretünk benneteket!

Liqucity & Bladerunnaz

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi