Ápr.

10.

hétfő

Ápr.

10.

hétfő

Lil Tjay – BUDAPEST ARÉNA

Kapunyitás: 19:00

Jegytípusok

Lil Tjay – BUDAPEST ARÉNA

Kapunyitás: 19:00

2023-ban a Budapest Arénában tér vissza Magyarországra Lil Tjay, az Akvárium Klub szervezésében.

Mielőtt Lil Tjay – egy 21 éves New York-i születésű srác – világhírű lett, akinek a streamjei több millióra rúgnak, csak egy egyszerű srác volt Bronxból. Jobban megismerve már azelőtt túlélte a túlélhetetlent, mielőtt annyi idős lett volna, hogy egyáltalán autót vezethessen.

Bandákkal teli, pozitívumokban elég csekély szegény New York-i negyedben nevelkedett, s végül egy évet még börtönben is ült. Szabadulása után elhatározta, hogy követi az álmait és a zenére fókuszál. A stúdiózás lett a megmentője.

Első trackje a fülbemászó ‘Resume’ lett, amit a ‘Brothers’ követett és ez meg is hozta számára az áttörést. Azóta olyan előadókkal dolgozott együtt, mint YG, Pop Smoke, Tory Lanez és 6LACK. Legutóbbival közös ‘Calling My Phone’-juk több streaming chartot is vezetett.

2021-ben jelent meg a várva várt ‘Destined 2 Win’ album, amely a Billboard 200-as listáján az 5. helyen debütált és amit az Akvárium Klubban 2021 novemberében teltház előtt mutatott be. Tjay 2022-ben túlélt egy majdnem halálos lövöldözést és azt tervezi, hogy 2023-ban hatalmas zenékkel tér vissza.

A KONCERT HELYSZÍNE A BUDAPEST ARÉNA!

2 éves kor alatt ingyenes a belépés jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében. 2 éves kor felett mindenkinek érvényes belépőjeggyel kell rendelkeznie. 14 év alatti vendégek (14. életévüket még be nem töltöttek) belépőjeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be a rendezvényekre. 14 év feletti vendégek (14. életévüket már betöltöttek) belépőjeggyel és akár felnőtt kíséret nélkül is beléphetnek.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy koncertjeinket nem ajánljuk 12 éves kor alatt a tömeg és a nagy hangerő miatt.

Support:
AKC Misi

Kisé

 

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Jegytípusok