Okt.

23.

hétfő

Okt.

23.

hétfő

LaBrassBanda (GER)

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

LaBrassBanda (GER)

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A LaBrassBanda több, mint egy tipikus német banda, akiket általában a sörfesztiválokkal azonosítanak. A zenekar stílusa a modern bajor népzene, a ska, a punk, a techno, a reggae és természetesen a fúvósok vad egyvelege. A végeredmény egy rendkívül színes mix, olyan, mint egy jól felrázott koktél, gyors, energikus és fantasztikus. Egyedi hangzásviláguk kialakításában segíti őket, hogy imádnak elvegyülni a világ különböző kultúráiban és a bulikra sem mondanak nemet.

Közönségükhöz hasonlóan a fellépési helyszíneik is rendkívül különlegesek. 2008-as ausztriai turnéjukon koncerteztek traktoron, vintage mopeden, sörsátrakban és hatalmas fesztiválokon, de ott voltak a müncheni Olympiahalle arénájában is. A zenekar hét tagja tökéletesen képviseli a bajor hagyományt és kultúrát, ők az ország sokszínű és modern zenei színterének nagykövetei, táncolható, szórakoztató dallamokkal, valamint fantasztikus élő show-kkal.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok