Nov.

03.

csütörtök

Nov.

03.

csütörtök

Kraak & Smaak Live Band

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Kraak & Smaak Live Band

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

A holland DJ- és producer trio, a Kraak & Smaak a 2000-es évek elején tűnt fel a zenei térképen. Azóta már 5 albummal, 4 remix albummal és megannyi slágerrel a hátuk mögött járják a világot.

Sajátos diszkó, funk, elektronikus és house hangzásuk olyan helyekre repítette őket, mint a Glastonbury, az SXSW vagy a Coachella fesztivál.

November 3-án a trió az Akvárium Klubba is ellátogat, hogy fantasztikus élő produkciójukkal lenyűgözze a hazai közönséget.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok