Júl.

07.

csütörtök

Júl.

07.

csütörtök

Kevin Morby and the Photographs

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Kevin Morby and the Photographs

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Az egész történet úgy kezdődik, hogy Kevin Morby egy családi fotókkal teli dobozt nézeget a gyerekkori családi házban, Kansasben. Néhány órával azelőtt édesapja összeesett a családi vacsora közben és kórházba kellett szállítani. Morby aznap este érezte a csontjaiban a félelmet és a döbbenetet. Egészen odáig tartott ez az érzés, míg meg nem látott egy képet, amin édesapja fiatal, életerős férfi, tele önbizalommal, aki a pázsitra dobott ingje mellett büszkén pózol.

Ez 2020 januárjában történt. Ahogy teltek a hónapok és a világ gyökeresen megváltozott Morby körül, hasonlóságot vélt felfedezni aközött az éjszaka és a tavaszi napok között. Félelem, szorongás, remény – ezek az érzések kavarogtak a fejében. Történelem, traumák és félelem az idő múlásával szemben. Merjen álmodni, a tragédiák ellenére is.

Míg Morby édesapja visszanyerte az erejét, Morby ezeken a gondolatokon elmélkedett. Ezután Memphisbe indult. Beköltözött a Peabody Hotelbe és napjait azzal töltötte, hogy tisztelegjen az álmodozók előtt. Este, mikor visszaért a szobába, lejegyezte gondolatait, amiben segítéségre volt a gitárja és a mikrofonja is. A dalok elégikus jellegűek lettek, amik  mindenhez passzolnak.

A lemez producere Sam Cohen, akivel Morby korábban is dolgozott már együtt. A ‘This is Photograph’-on több közreműködő is megtalálható Moby korábbi zenekarából, valamint régi és új barátokból. Az album egyébként arról szól, hogy milyen amerikai álmodozónak lenni és arról, ahogyan megöregszik egy család. 

Kevin Morby június 7-én ELŐSZÖR látogat el hazánkba, hogy varázslatos slágereit a hazai közönségnek is megmutassa.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok