Márc.

22.

péntek

Márc.

22.

péntek

Kassandra, Gorg & Benzol

Kapunyitás: 19:00

Lokál
Jegytípusok

Kassandra, Gorg & Benzol

Kapunyitás: 19:00

Lokál

A Gorg&Benzol egy félinstrumentális, fél-élvezhető stenk-fusion trió a keleti blokkból. Céljuk hogy a hallgatóság furcsán érezze magát és mindenki a él kérdőjelezze meg önön valóját. Ezt éles váltásokkal, gyomorforgató harmóniákkal és modulációkkal, és szigorú kompromisszumkerüléssel igyekeznek elérni. Kevernek technót jazz-el, rock zenét jazz-el, funkot jazz-el és jazzt is jazzel. Szeptember 14-én jelent meg az első lemezük, a „Trip to Hatland”, tulajdonképpen dalok találhatóak rajta, és volt már olyan aki meghallgatta. A dalaik néha elképzelt világokban játszódnak, néha pedig a való világban, de valahol mindig. Sose tudják hogy hova mennek, de végül mindig odaérnek legalább. 2023 Októberében több ezer zenekar közül megnyerték az Öröm a Zene tehetségkutató sorozat döntőjét aminek hatására már elmondhatják, hogy voltak zenei sikereik amellett a 8 ember mellett akik általában koncertre látogatnak. (egyébként az album premiere a 8 ember többszöröse mutatkozott meg). A győzelemnek köszönhetően nagyon sok lehetőségre tettek szert (valószínüleg adminisztrációs hiba) amelyeket egyben félve de émelyegve várnak.

FB 》 https://www.facebook.com/gorgbenzol
Insta 》 https://www.instagram.com/gorg_benzol/

★ KASSANDRA ★
Bizarr dalszövegek, gyors váltások, szokatlan metrumok, ütemhangsúlyos riffek, bólogatós metál, poszt-rockos elszállás, fülbemászó pop-refrének.

A KASSANDRA 2018-ban jelentette meg bemutatkozó kislemezét én szóltam… címmel, melyet követően bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé. Első nagylemezük 2020 januárjában landolt Mélyvíz címmel, melyet az Akvárium Klubban mutattak be. 2022-ben köszöni, jól van című live session kislemezzel adtak életjelet magukról.
A zenekar Nagy István (ex-Esti Kornél, Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) – énekes, gitáros, zongorista – munkásságát viszi lemezre és színpadra, Borka Zsombor, Szeifert Jason Bálint és Vaskó Renáta tagok közreműködésével. Aki már hallgatta őket, az tudja, hogy szabadsággal, de biztos kézzel nyúlnak a különböző műfajokhoz, dallamos progresszív zenei élménnyé gyúrva. Számos hazai fesztiválon léptek fel – Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Fekete Zaj –, és játszottak az erdélyi Double Rise Fesztiválon is.

FB 》 https://facebook.com/kassandradancerockband
Insta 》 https://instagram.com/kassandra_band
YT – Live Session 》https://youtu.be/k6I7sBMDyeo

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok