Nov.

19.

vasárnap

Nov.

19.

vasárnap

ELMARAD/CANCELLED! Jessy Lanza

Kapunyitás: 19:30

Akvárium Klub, Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

ELMARAD/CANCELLED! Jessy Lanza

Kapunyitás: 19:30

Akvárium Klub, Kishall

A kanadai énekes, producer és DJ, Jessy Lanza, novemberben érkezik az Akváriumba!

Az előadó egy olyan inspiráló utat járt be, amely a 2013-as, merészen minimalista debütáláshoz vezettet a Pull My Hair Back-nek köszönhetően. A folytatás is remekül sikerült hiszen, az Oh No – melyet a rangos kanadai Polaris-díjra is beválogattak – és a 2020-as All the Time egyedülálló tehetséggé koronázták a popszférában. 2021-ben közreműködött a DJ Kicks Mix sorozatban. Az évek során a Pitchfork, a Billboard, a FADER, a Resident Advisor is elismerően nyilatkozott munkásságáról. Jelenleg Yaejivel turnézik szerte az Egyesült Államokban, és a Love Hallucination közelgő megjelenése újabb elismeréseket és nagy pillanatokat ígér számára, folyamatosan fejlődő hangzásának és hiteles szövegének köszönhetően.

Július 28-án pedig megjelenik új singleje “Midnight Ontario” címmel, melyhez az Infinite Vibes készített klipet. A legutóbb megjelent „Don’t Leave Me Now”-val, valamint Yaejivel folytatott sűrű turnéja során egy még autentikusabb és merészebb oldalát ismerhette meg a közönség. Ebben a szellemben várhatjuk a novemberi koncertet is, ahol már személyesen is hallhatjuk majd az új albumot!

Helyszínek

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok