Okt.

16.

péntek

Okt.

16.

péntek

Jazzékiel lemezbemutató + Egyedi Péter Mmamt

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Jazzékiel lemezbemutató + Egyedi Péter Mmamt

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Sziasztok,
Jelen egészségügyi helyzetben a korábban meghirdetett, hagyományos koncerttől eltérő módon a Jazzékiel speciális körülmények között, ültetett rendszerben tartja meg a lemezbemutató koncertet. A Black Bartók zenekar sajnos úgy döntött, visszamondja a fellépését.
Ahhoz, hogy a rendezvényt a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk megvalósítani, az Akvárium Klub a koncertet limitált nézőszámmal, egymástól megfelelő távolságban elhelyezett székekkel, ülő koncertként tartja meg.
Kérjük, hogy csak és kizárólag egészségesen gyertek el, ha egy kicsit is rosszul érzitek magatokat, köhögtök, vagy egyéb hasonló tüneteitek vannak, akkor a saját és mások védelme érdekében maradjatok otthon!
Az Akvárium bejáratánál érintésmentes lázmérést végzünk, 37,5 fok felett már nem tudunk beengedni, így kérjük, ennek tudatában induljatok el.
Érkezéskor alaposan mossatok kezet, illetve a klub területén több helyen is találtok kézfertőtlenítőket, ezeket kérjük, hogy itt tartózkodásotok során használjátok minél többször!
A maszk viselése kötelező a koncerten is, így kérjük, ennek megfelelően készüljetek. Figyeljetek a helyes felhelyezésre, ugyanis a maszknak takarnia kell az orrotokat és a szátokat is! Fontos, hogy csak maszkot tudunk elfogadni, sálat/kendőt/egyebet nem. Ha valaki a felszólítás ellenére sem teszi fel a maszkot helyesen, azt a személyt kötelesek vagyunk kikísérni az Akvárium Klub területéről.
Lehetőség szerint a pultokban válasszátok az érintésmentes bankkártyás fizetést.
Amennyiben a koncert rajtunk kívül álló okok miatt elmarad, abban az esetben a megvásárolt belépők árát mindenkinek visszatérítjük!
Amennyiben mégsem szeretnél részt venni a koncerten, a megvásárolt jegyed szeptember 28-október 02 között van lehetőséged visszaváltani. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb péntekig (okt.02.)!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok