Okt.

14.

szombat

Okt.

14.

szombat

Isolation Budapest – Nick Hakim, Wu-Lu, COUCOU CHLOE and more

Kapunyitás: 16:00

Lokál, Nagyhall, Kishall
Jegytípusok

Isolation Budapest – Nick Hakim, Wu-Lu, COUCOU CHLOE and more

Kapunyitás: 16:00

Lokál, Nagyhall, Kishall

Jön a II. ISOLATION BUDAPEST!

Nick Hakim, Wu-Lu, COUCOU CHLOE, Cosmo Pyke, Pedro Alves Sousa “Má Estrela”, Pom Poko, Panchiko, Danz CM fka Computer Magic, Iguana Death Cult, Chubby and the Gang, az  Efterklang énekese, Casper Clausen a The Wild Stage c. darab főszereplőjeként, konkoi, Balla Gergely, The Night Of The Vampire, a Wavy kollektíva és a Darage már biztosan ott lesznek október 14-én!

NAGYHALL
18.30 Pom Poko
20.15 Cosmo Pyke
22.00 Wu-Lu
23.30 Nick Hakim

KISHALL
17.30 Darage
19.00 Iguana Death Cult
20.45 Chubby and the Gang
22.15 Panchiko
23.55 COUCOU CHLOE

AKVÁRIUM LOKÁL
17.00 konkoi x Balla Gergely
18.00 Pedro Alves Sousa
19.45 Danz CM
21.30 WAVY
23.00 The Chet Baker Special by The Night Of The Vampire

A fesztivál főfellépője az amerikai virtuóz, Nick Hakim. Azon túl, hogy Hakim kollaborált már Anderson .Paak-kal, remixelte egyik számát a BADBADNOTGOOD-ot, és Erykah Badu is odaadó rajongással lelkesedik érte, a 2017-es ‘Green Twins’ című lemeze egyértelműen a szcéna egyik alapkövének tekinthető. Hakim mellett a fesztivál egyik csúcspontja vélhetően a felemelkedő punk-rap szcéna vezetőjévé váló Wu-Lu koncertje lesz, akinek legújabb lemeze, a ‘Loggerhead’ a Warp gondozásában jelent meg 2022-ben és a projekt mögött álló Miles Romans-Hopcraft folyamatosan fejlődő, innovatív hangzására Damon Albarn is felfigyelt, így a tavaly a Glastonbury-t is megjárt Wu-Lu idén májusban már a Blur vendégzenekaraként indult turnéra. A fesztivál keretein belül végre elhozza Budapestre csontig hatoló, stroboszkópos klubhimnuszait a divatvilág egyik legfelkapottabb előadója, a Shy Girl-lel és Sega Bodega-val közös kollektívát alapító francia származású, Londonban élő producer, énekesnő COUCOU CHLOE, akinek titokzatos, nyugtalanító, jövőből érkező hangzásvilágára 2017-ben Rihanna is felfigyelt, sőt Doom című számát felhasználta az általa rendezett Fenty x Puma showban a New York Fashion Week-en. A tavalyi Isolation Budapesten fellépő Efterklang énekese, Casper Clausen idén egy színdarab főszereplőjeként tér vissza a fesztiválra, amiben az énekesek és zenészek táncossá válnak és egy kollektív utazásra hívják az Isolation Budapest vendégeit, egy olyan univerzumba, ahol a pop, az elektronika és a barokk birodalma egyesül.

Velünk lesz még a könnyed  jazz és two tone fúziós hangulatot megával hozó, Cosmo Pyke, a portugál újhullámos jazz szcéna legkiemelkedőbb alakja, Pedro Alves Sousa szaxofonos, Má Estrela projektjével és szintén képzett jazz-zenészekből álló, norvég származású Pom Poko, akik az általuk játszott, semmihez sem hasonlítható popzenét inkább a math rock, post punk és a nyugat-afrikai zenei stílusok irányából közelítik meg. 20 évvel a megjelenése után mutatja be Európában először a 2000-es évek zenetörténetének egyik legmisztikusabb lemezét a Panchiko, sci-fi-vel átitatott zenei és vizuális koncepciójával érkezik Danz CM fka Computer Magic, itt lesz az európai garázs-rock színtér egyik legkiemelkedőbb zenekara, az Iguana Death Cult, valamint a brit hardcore szcéna hősei által alapított Chubby and the Gang is végre tiszteletét teszi Budapesten.

A nemzetközi felhozatal mellett remek hazai előadók is fellépnek a fesztiválon, így az Isolation Budapest keretein belül konkoi atmoszferikus, meditatatív állapotot teremtő repetitív folyamatzenéje most először szövegekkel egészül ki a Platon Karataevből ismert Balla Gergely tolmácsolásában. Nóvé Soma a jazzballadák mesterétől, Chet Baker-től játszik majd dalokat a The Chet Baker Special by The Night Of The Vampire koncert keretein belül, de érkezik az újhullámos hiphopot az alternatív, kísérleti végéről megfogó, a szubkultúrák és a zene autentikus ünneplését zászlójára tűző Wavy kollektíva is, és velünk lesz a kiirthatatlan, hihetetlenül zajos darázsfaj is, a Darage!

A koncertek a Liszt Ünnep keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

Hallgassatok bele!

Nick Hakim

Wu-Lu 

COUCOU CHLOE

Chubby and the Gang

Cosmo Pyke 

Pom Poko

Panchiko

Danz CM fka Computer Magic

Iguana Death Cult

Chubby and the Gang 

konkoi

Wavy

Darage

 

Helyszínek

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok