Dec.

29.

péntek

Dec.

29.

péntek

Impulse & Playground Events pres.: MAKEBO

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Impulse & Playground Events pres.: MAKEBO

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

MAKEBO első alkalommal Magyarországon!
Impulse & Playground Events pres.: MAKEBO/Kühl/Push’n Ball/Liozen/Olessia/Living Robotics
Online jegyek hamarosan!

MAKEBO az ANJUNADEEP és a Lee Burridge nevéhez köthető, műfajvezető label, az ALL DAY I DREAM üdvöskéje először látogat el Magyarországra, így igazi zenei csemege mellett készülhetünk az év közelgő lezárására.

Makebo dj és producer, aki egyedi látásmóddal érti és fedezi fel az intellektuális elektronikus hangzás felépítését és lényegét, átültetve azt minden munkájába. Egy zenész, aki feltörte a deep- és organic house egyedi kódját. Alkotásai a pillanat tiszta felismerésének folyamát nyitják meg,a kifinomult groove-ok és a minimalista atmoszféra utánozhatatlan hangfolyamot teremt, és felfedi a művész belső világát. Az ibizai fellépések mellett folyamatosak zenei megjelenései, a stílus meghatározó alakjaival (Amonita, Gorje Hewek, Volen Sentir, stb) közös alkotásai is kiemelt figyelmet érdemelnek! A Makebo képviselte stílus(ok) szerelmeseinek szinte kihagyhatatlan a decemberi partinaptárból!

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok