Febr.

03.

vasárnap

Febr.

03.

vasárnap

Ignite (US) + Fish! 2. nap

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Ignite (US) + Fish! 2. nap

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Ignite (US) + Fish! dupla koncert 2019. február 2-án és 3-án NagyHallban!

Ignite (US)
Formed in 1993 in the suburbs of Orange County during the height of Seattle Grunge and the Epitaph Records punk revival, IGNITE have made a career defying convention with against the grain music and thought provoking, politically charged lyricism. From prior efforts including “Call On My Brothers” (1995), “Past OurMeans” (1996) and “A Place Called Home” (2000), the band’s records have distinguished themselves with complex arrangements, triumphant hooks and IGNITE’s calling card: frontman Zoli Teglas’ unmistakable, soaring vocals.

FISH!

Dallamos punkrock, szélesterpesz rockandroll, arcbamászós partymetal. Hazánk büszkeségei négy hónap koncertmentes időszak előtt utoljára csendülnek fel, a második napon spéci műsorral.

Feburár 3-án az előzenekar a Kies!

Kies

A KIES 2015 márciusában alakult több jelenleg is aktív, valamint időközben földbe állt zenekar (Stubborn, The Carrion Crow, Mad dolls, Black Sound) tagjaiból. Ez a csapat fejébe vette, hogy szívükhöz közel álló minőségi, és egyben pofátlan rockzenével fogja letarolni az emberek arcát, melyet egy kislemez formájában ‘Ez még csak a kezdet’ címen meg is jelentettek 2015 júliusában.

2015 őszén turnéra indultak a Fish! társaságában, melyet folytattak 2016 tavaszán is. Másodikak lettek a Talentométer tehetségkutató pop/rock kategóriájában, valamint megnyerték a Gumizsiráf legjobb klippért járó díját, a ‘Nem a világ vége’ című számukért.

2016 szeptemberében megjelent első nagylemezük a Kaland az élet, mely igazán jó fogadtatást kapott mind szakmai szempontból, mind a közönség részéről. A lemez megjelenése óta a zenekar folyamatosan koncertezik, turnén voltak a Depresszió vendégeként, valamint jelölve lettek a Fonogram díj ‘Az év felfedezettje’ kategóriájában.

Második nagylemezük, a ‘2017’, 2017 október 9-én látott napvilágot.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok