Márc.

02.

szombat

Márc.

02.

szombat

Hűvös, Majré

Kapunyitás: 18:30

Lokál
Jegytípusok

Hűvös, Majré

Kapunyitás: 18:30

Lokál

Az alterzene új generációjának üdvöskéi együtt mennek csatába az Akvárium Lokál színpadára. Nem egymás ellen, együtt. Izgalmas zenei megoldások, intelligens szövegek, és mindezek mellett megragadó dallamok egy egész estén át MAJRÉ és a Hűvös zenekar közös buliján.

MAJRÉ:

Többek között első albumának dalaival érkezik a színpadra MAJRÉ a katonáival, akik már jó ideje hűen kísérik csatába a fiatal énekes-dalszerzőt. Egyik pillanatban torz gitárok és surmóság, a másikban extrém szoftbojizmus és lelkizés – ez a váltakozás adja meg a dinamikát, amitől a MAJRÉ-bulik sosem merülnek a feledés homályába.

Hűvös:

A misztikus déli régió hangját képviselő, magukat ANTIPOP-nak csúfoló Hűvös zenekar elhozza a második lemezük előfutárait is, amik azt is feldolgozzák, amit bár ne kellene. Azonban senki ne aggódjon, felcsendül minden olyan régebbi hanganyag, amit érdemes lesz megjegyezni egy életre, hogy legyőzzük a kóros dallamtapadást, ebben a furcsa filmben, amiben élünk.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok