Nov.

21.

szombat

Nov.

21.

szombat

ELMARAD! Groovehouse Nagykoncert 2020

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

ELMARAD! Groovehouse Nagykoncert 2020

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Sziasztok,

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a 2020. november 21-i Groovehouse Nagykoncert az Akvárium Klubban elmarad. A megvásárolt jegyeket mindenkinek visszaváltjuk. Az Akvárium Klubban személyesen megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj egy emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb szeptember 4-ig, ahol kollégánk fog segíteni a továbbiakban.

Az Akvárium Klub webshopjában online megváltott jegyek árát automatikusan a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámra visszatérítjük 30 napon belül. 

Megértéseteket köszönjük, kitartást Mindenkinek!
Üdv,
Akvárium Crew

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely