Nov.

19.

szombat

Nov.

19.

szombat

GranCanada – EP bemutató, vendég: SZIA ANYA!

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

GranCanada – EP bemutató, vendég: SZIA ANYA!

Kapunyitás: 19:00

Kishall

November 19-én az Akváriumban GranCanada EP bemutató és SZIA ANYA! koncert!

A 2020-as Fénytörés óta single megjelenések érkeztek mindössze a GranCanada felől, de idén ősszel hoznak nektek egy új kislemezt.

A három új dal egy nagymarosi nyaralóban született, három nap alatt. Minden dal egy nap alatt épült fel, amihez ráadásul csatlakoztak a zenekar jó barátai, akik nem csak az alkotásban, de a színpadon is velünk lesznek az Akváriumban.

De nem csak a GranCanada hozza a barátait, az estét a SZIA ANYA! teszi teljessé.

GranCanada

Jazz-hop beatek + neo-soul ének = Alternatív R&B

A GranCanada egy 2018 végén alakult alternatív R&B zenekar. Öt fős felállásában a dob, basszus, gitár alap hármason túl trombita kap helyet, a hangszerelésre pedig a soul lágyságát néhol a hip-hop keménységével ötvöző ének teszi fel a koronát. Zenéjükben törekednek a hibrid megszólalásra, billentyű és elektromos dobhangok emelik el az akusztikus zenekari hangzástól koncertjeiket, így táncoltatják meg az elektronikus zenéhez hasonlóan a közönséget.

SZIA ANYA!

A Szia Anya! egy olyan alternatív, underground rock zenekar, aminek fontos eleme és egyben ismertetőjegye a humor, és a világ dolgaihoz való ironikus hozzáállás. Kizárólag saját, magyar szövegű, helyenként polgárpukkasztó, de esetenként melankolikusabb hangvételű számokat játszanak.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok