Nov.

19.

szombat

Nov.

19.

szombat

GranCanada – EP bemutató // Co Lee

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

GranCanada – EP bemutató // Co Lee

Kapunyitás: 19:00

Kishall

November 19-én az Akváriumban GranCanada EP bemutató és Co Lee koncert!

A 2020-as Fénytörés óta single megjelenések érkeztek mindössze a GranCanada felől, de idén ősszel hoznak nektek egy új kislemezt.

A három új dal egy nagymarosi nyaralóban született, három nap alatt. Minden dal egy nap alatt épült fel, amihez ráadásul csatlakoztak a zenekar jó barátai, akik nem csak az alkotásban, de a színpadon is velünk lesznek az Akváriumban.

De nem csak a GranCanada hozza a barátait, az estét Co Lee teszi teljessé.

GranCanada

Jazz-hop beatek + neo-soul ének = Alternatív R&B

A GranCanada egy 2018 végén alakult alternatív R&B zenekar. Öt fős felállásában a dob, basszus, gitár alap hármason túl trombita kap helyet, a hangszerelésre pedig a soul lágyságát néhol a hip-hop keménységével ötvöző ének teszi fel a koronát. Zenéjükben törekednek a hibrid megszólalásra, billentyű és elektromos dobhangok emelik el az akusztikus zenekari hangzástól koncertjeiket, így táncoltatják meg az elektronikus zenéhez hasonlóan a közönséget.

Co Lee

A földalatti pincékben koszos és jazzy ütemekre bólogató, belvárosi fiatalság hangja, megtestesítője és ízlésformálója, Co Lee (Halász Kolos) kérlelhetetlen, punkos őszinteséggel és zsigeri természetességgel alkot.
Az angolul és magyarul egyaránt megszólaló rapper egy olyan okosan hullámzó, trendektől független hangot hoz, amely nemcsak a hazai, de nemzetközi palettán is különlegessé teszi.
Első nemzetközi sikerén a többek között a Gorillaz lemezein is dolgozó producer, John Foyle közreműködésével véglegesített Beatrick-el közös Iceberg ami hazánk mellett Ausztriában és Németországban is hamar népszerűvé vált.
Ezt követően 2022 áprilisában megjelent a Don C-vel közös Air című lo-fi hiphop albuma, amelyre a tengerentúlon már is felfigyeltek.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok