Febr.

14.

péntek

Febr.

14.

péntek

Glitter Disco

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

Glitter Disco

Kapunyitás: 22:00

VOLT Lokál
Korhatár: 18

glitter : csillogó, ragyogó, fénylő
disco : tánczenei stílus

A műfaj a hetvenes évek második felében volt népszerűségének tetőpontján. Jellemzője az ütemes könnyűzene, melyet laza, vagy akár kombináltabb táncelemekkel kísérnek a műfaj kedvelői, továbbá azok feltűnő, divatos, vagy annak szánt ruházata, valamint a zenét és táncok kísérő színes fényeffektusok, ezekkel főleg a műfaj számára létrehozott diszkóklubokban lehetett találkozni. Ilyen külsőségek például a flitterek, a színes lámpák, vagy a fényt széttükröző diszkógömb.
Szóval mindez vár rátok február 14-én első alkalommal az Akvárium Klubban található Volt Lokálban, ahol hagyománytermető jellegel rendezzük meg az első Glitter Disco partyt. A lemezjátszók mögött pedig DISCO két egyik leghitelesebb személyisége: MR CLOUD a.k.a. Felhő és Ötvös László akik szinte a Magyarországi kezdetektől művelik ezt a műfajt töretlen szenvedéllyel és számos klubban bizonyítván a múltban hozzáértésüket. Ezen az estén gyüjteményük legkedvesebb darabjait pakolják majd a lemezjátszókra egész éjjel.

Belépő elővételben 2.000.-HUF Helyszínen: 2.500.-HUF

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely