Szept.

11.

péntek

Szept.

11.

péntek

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

“Az évtized egyik legizgalmasabb és legnagyobb figyelmet kapó hazai zenekara” – írta nemrég a 444 a Fran Palermoról, akik 2020-ban új nagylemezzel jelentkeznek. Tavasszal érkezik a Crocodile Juice Bar című harmadik album, amin helyet kap többek közt a már megjelent Demons on the Beach és a Magyar Klipszemle-nyertes, Highlights of Hungary díjra jelölt FOMO filmzene (Jeopardy, Coin in the Fountain), illetve nyolc új dal is.

 

Az utóbbi budapesti koncertjeiken rendre teltház előtt játszó zenekar új albumának egy részét a londoni Toe Rag Studioban vette fel, amelynek érdekessége, hogy kizárólag a ‘60-as ‘70-es évekből fennmaradt analóg technikákkal dolgoznak. A stúdiózást a Grammy-díjas Liam Watson producer vezette, akinél itt olyan előadók fordultak már meg, mint Jack White, a Tame Impala, a Metronomy, Wolf Alice vagy a Temples.

A zenekar koncerten most először játssza el teljes egészében harmadik nagylemezét, de persze az előző albumok kedvencei is terítéken lesznek majd.
Az estét Budapest egyik legenergikusabb pszichedelikus rock bandája, a szintén új albummal készülő Puma Danger nyitja.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok