Dec.

27. - 29.

Dec.

27. - 29.

Follow The Flow évzáró triplakoncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Follow The Flow évzáró triplakoncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Magyarország egyik legfelkapottabb együttese december 27-én és 28-án és 29-én egy tripla estés Akváriumos fellépéssel koronázza meg és búcsúztatja a 2019-es évet!

A Follow The Flow „Nem tudja senki” című slágerével robbant be a köztudatba, a népszerű dal már a 49 millió megtekintést súrolja YouTube-on, és a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta.

2019 májusára összeállt a banda első önálló nagylemeze, a ‘Nem tudja senki’ pár hónap alatt elérte az aranylemez státuszt. A lemezen megszólaló dalok – „Nem tudja senki”, „Porszem”, „Maradok távol”, „Anyám mondta” – az online és rádiós listákat is meghódították, és országszerte mozgatták meg a rájuk tomboló közönséget, többek között a sold-out Budapest Parkos fellépésükön is.

A sikeres év méltó zárásaként a fiúk december 27-én és 28-án és 29-én beveszik az Akvárium Klub NagyHallját, hogy három hatalmas bulival intsenek búcsút 2019-nek!”

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok