Dec.

27. - 29.

Dec.

27. - 29.

Follow The Flow évzáró triplakoncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

Follow The Flow évzáró triplakoncert

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Magyarország egyik legfelkapottabb együttese december 27-én és 28-án és 29-én egy tripla estés Akváriumos fellépéssel koronázza meg és búcsúztatja a 2019-es évet!

A Follow The Flow „Nem tudja senki” című slágerével robbant be a köztudatba, a népszerű dal már a 49 millió megtekintést súrolja YouTube-on, és a legtöbb slágerlistát is könnyűszerrel letarolta.

2019 májusára összeállt a banda első önálló nagylemeze, a ‘Nem tudja senki’ pár hónap alatt elérte az aranylemez státuszt. A lemezen megszólaló dalok – „Nem tudja senki”, „Porszem”, „Maradok távol”, „Anyám mondta” – az online és rádiós listákat is meghódították, és országszerte mozgatták meg a rájuk tomboló közönséget, többek között a sold-out Budapest Parkos fellépésükön is.

A sikeres év méltó zárásaként a fiúk december 27-én és 28-án és 29-én beveszik az Akvárium Klub NagyHallját, hogy három hatalmas bulival intsenek búcsút 2019-nek!”

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok