Máj.

04.

szombat

Máj.

04.

szombat

Fish! 25 + Kozmosz 12,5

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

Fish! 25 + Kozmosz 12,5

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Dupla ünnep a Nagyhallban a rendszeres és rendszerellenes szórakozás nagyköveteivel! A hazai pop-punk-rock két karakán képviselője az este folyamán felváltva adja egymásnak a színpadot, teljes életművükből válogatva.

 

A 2024-ben 25 éves Fish! egész évben szülinapozik, itt az első spéci felvonás, stílusosan az Akváriumban. Öreg hal nem vén hal: ez a buli a szuperbesztof mellett kifejezetten a zenekar punk-rock dolgairól szól, alapos merítés várható az életmű legpörgősebb darabjaiból, sosem jàtszott ritkaságokkal.

A Kozmosz 13 éve koncertezett először, Az Okosak Földje EP 12 éve jelent meg: ebből pont 12 és feles zenekari átlagéletkor jön ki. Erre az alkalomra ők is leporolnak a 2022-es visszatérés óta élőben még elő nem vett számokat, és tavasszal megjelenő, szokásosan zaklatott új dalaikat is a Nagyhallban mutatják be élőben.

 

 

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok