Ápr.

12.

szerda

Ápr.

12.

szerda

Felső Tízezer, Hiúz

Kapunyitás: 20:00

Kishall
Jegytípusok

Felső Tízezer, Hiúz

Kapunyitás: 20:00

Kishall

A magyar indie rock bozótharcosa, a Felső Tízezer idén tavasszal az Akváriumban tartja egyetlen budapesti koncertjét. A powerpop, poppunk és alternatív zenét ötvöző zenekar négy nagylemezének impozáns anyagából válogat, ügyelve arra, hogy az ugrálásra és az elérzékenyülésre egyaránt legyen lehetőség. A Felső Tízezer megújult felállással lép színpadra, és mindent el fog követni.

https://spoti.fi/2HvTpdR 
https://www.youtube.com/felsotizezer 
https://www.instagram.com/felso_tizezer/ 

A Hiúz István Geri es Hegyi Olivér indie rock duója. Sok év szünet után a  dallamosabb Félig szabadon című felemelő hangulatú LP-jükkel tértek vissza. Kísérletező kedvű poppos eklektika a gondtalan blinkes áltsulis évek emlékére.

https://open.spotify.com/artist/1FYyrqTyOlx66bIaO2iEbQ 
https://www.instagram.com/hiuzhiuzhiuz 

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok