Nov.

01.

péntek

Nov.

01.

péntek

Fangler’s – lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

Fangler’s – lemezbemutató koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall

◾️ FANGLER’S Lemezbemutató ◾️

Közel egy éve minden nap az új dalokkal kelünk, fekszünk.
Nagy kihívás volt, hogy ennyi idő alatt elkészítsünk egy olyan II. lemezt, amit tényleg nagyon tudunk szeretni.
Nagy köszi a Hangfoglaló Programnak, hogy ezt lehetővé tették!
Most, hogy az utolsókat simítjuk a dalokon elárulhatjuk, hogy nagyon készülünk erre a bulira és hatalmas izgalommal tölt el minket, hogy az egész anyagot megmutathatjuk élőben az Akvárium színpadán.
Életünk eddigi leghosszabb Fangler’s bulijára készülünk egy különleges vendéggel és sok olyan dologgal, ami nekünk is teljesen új.

Az este másik érdekessége, hogy az előbanda szerepét jó barátaink, a 8 év hibernálás után mindössze egyetlen koncert erejéig színpadra álló InterYou zenekar tölti majd be, akik nem mellesleg éppen idén ünnepelnék fennállásuk 10. évfordulóját. A srácok különleges meglepetésekkel és neves vendégművészekkel is készülnek a jeles alkalomra, de természetesen az egykori VIVA TV-ről ismerős dalaik is felcsendülnek majd az este során.

Találkozzunk november 1-jén este, a KisHallban!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok