Okt.

21.

szombat

Okt.

21.

szombat

Fahrenheit

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Fahrenheit

Kapunyitás: 19:30

Kishall

„Visszatér a Fahrenheit! Október 21-én egy különleges koncertre készülünk tele meglepetésekkel. Az est folyamán nemcsak a jól ismert régi dalainkat fogjuk előadni, hanem Zoli nemrég megjelent szólólemezéről is válogatunk. A zenekar eredeti tagjaihoz – Maróthy Zoltán (ének, szólógitár) és Vörös Gábor (basszusgitár) – Tobola Norbi csatlakozik a dobok mögött. Csabi – a zenekar alapító dobosa – már régóta külföldön él és a nagyobb terveinkkel járó felkészülést nem tudta vállalni, ezért unokaöccsének, a szintén nagyszerű dobosnak adta át a dobverőket. Billentyűs hangszereken, ahogy az előző koncertjeinken is, Varga F. Zoli fogja segíteni a zenekart.

Kövessétek híreinket, de addig is elöljáróban annyit biztosan ígérhetünk, felejthetetlen este lesz! Hamarosan jövünk további részletekkel…!” – Fahrenheit zenekar

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok