Máj.

09. - 11.

Máj.

09. - 11.

Fábry Sándor – Etűdök rókafűrészre

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 14
Jegytípusok

Fábry Sándor – Etűdök rókafűrészre

Kapunyitás: 18:00

Nagyhall
Korhatár: 14

Végy néhány pimasz képet dr. Máriástól, kutyuld-kavard őket egy jókora ledfalon, hintsd meg az egészet Fábry-javával, adj alájuk slágert, indulót, grúz népdalt, Kvantanamerát és Getnót, csivirintve-csavarintva, vízbe mártva s kicsavarva Váczi Eszter és a Quartet előadásában.

Tedd élővé a képeket Vári Bence táncosainak, azaz a Varidancenek segítségével.

Főzz mindebbe olyan bohócokat, mint az opálos tekintetű Bozó Andrea, Tóth Jocó és Friedenthal Zoltán, az alternatív szcéna bajnokai, továbbá Szőke András, a taliándörögdi Nurejev.

Állíts fejére mindent és mindenkit, köpj mindenre, amit eddig tekintélyesnek mondtak, s nevesd ki bátran oktatódat.

Kövesd az avantgarde mestereit, repülj, szárnyalj és énekelj! Légy szabad!

Nem cirkusz és nem opera, amint operettnek se mondanók, nem is színmű és festményszínház, de nem is kabaré avagy stand up, nem dadaista revű, nem rockkoncert, sem nem sanzonest.

HÁT AKKOR MI A CSUDA?
HOGY MI?
EZ BIZONY FÁBRY SANYI EDDIG SOHA NEM LÁTOTT ÖSSZMŰVÉSZETI ONE MAN SHOWJA!

A rendezvény 14 éves kor felett látogatható.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok